Blogg

talman utan alla hästar hemma. Hävdat att Islam och västerlandet kan förenas. sÄNT TILL PARTIERNA!

Talman utan alla hästar hemma! Ni i S är skyldiga till en muslimsk släpphänthet utan dess like. En seriös muslim tror inte demokrati och mänskliga rättigheter = VÅR VÄRDEGRUND! TRO INTE ORD AV VAD EN MUSLIM LOVAR SVÄR . HAN KAN LÄGGA HANDEN PÅ KORANEN OCH SVÄRA. Men enligt AL TAQIYYA har en muslim alltid rätt att ljuga för de otrogna om det gynnar Islam. Ska ni någonsin fatta detta innan det är försent????? LÄS KORANEN . ALLA i riksdagen ska kunna den utantill + muslimsk historia. Oavbrutna attacker på europa under 1400 år. Okunnighet kostar! Kanske ett helt land.
till nollorna i riksdagen! Ni har lyckats att till talman välja en person som inte har en aning om ISLAM (betyder UNDERKASTELSE) . Islam kan ALDRIG ha något gemensam med västerländsk demokrati eller värderingar. De kan ALDRIG INTEGRERAS i Sverige. FATTAR NI det är FÖRBJUDET(HARAM) i Islam, Utvisa alla som vägrar att integreras omedelbart. I flyktingkonventionen står explicit : Alla som vägrar ASSIMILERAS i det nya landet ska lämna det! LYD FLYKTINGKONVENTIONEN!!!!
Avsätt fåntratten. Han är en fara för Sverige

navid, jens , mustafa

Hur kan ni vara så goda? Är ni konflikträdda på allvar? som de engelske säger beating round the bush? Situationen är ytterligt allvarlig för Sverige. Det fortsätter strömma in främlingar i landet. det måste ställas krav på stopp. De som inte vill integreras eller som det ska vara assimileras ska lämna landet som flyktingkonventionen säger. Ska också gälla ekonomiska migranter. Nej pojkar ni är för unga för att fatta. Vi hade en utbildningsminister på 30+ och det var en katastrof. Riksdagen är fylld av 30-40 åringar och de är fullkomligt tappade bakom en vagn. Kom igen när ni är 60+ och har erfarenhet . Bred och djup erfarenhet slår alltid kunskap. För att inte tala om fakta- och kunskapsresistens! Ska ni tas på allvar eller inte? Inte bara detta medelålderstarzankör utan där ni håller till = Stockholm, Göteborg, Malmö. Större städers inverkan på tänkande, samtalsklimat, samhällsklimat, utvecklingen av fysiska och mentala perversiteter. Tätposition i missbruksligor. Hur påverkar detta media, riksdag, regering. Flytta ut till ex. Ornäs. Återkommer s s i den frågan

MP och muslimer

MP har återigen blottat sitt oerhörda angrepp på nationen Sverige och vår välfärd med sina sinnessvaga förslag i invandringsfrågan. Jag vill ifrågasätta om partier som förespråkar fri invandring ska ha rätt att ställa upp i årets val till riksdagen Detta gäller också C och V. Sverige är ett land mycket nära sammanbrott och inbördeskrig och med en hotad välfärd. Allt beroende på en fullständigt onödig och överdriven invandring.
Asylrätten ska naturligtvis stoppas och endast arbetskraftsinvandring ska tillåtas i Sverige.
”Svenska” muslimer ska återvandra till muslimska länder!
Det är sannerligen underbart när politiken är enkel och självklar! Alla muslimer som inte vill assimileras men bo i Sverige ska återvandra eftersom den svenska värdegrunden består av DEMOKRATI och MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER. Inga muslimska länder är demokratier och inga muslimska länder har skrivit under Deklarationen om mänskliga rättigheter. Islam är inte kompatibelt med Svensk Värdegrund! Muslimer i Sverige har rätt att ljuga om allt om det gynnar Islam. Muslimer i Sverige vill inte, kan inte får inte assimileras, integreras eller inkluderas i Sverige. Det är en invasiv art!
Nu har jag gjort det riktigt lätt för er att komma till beslut och återupprätta den svenska nationen och gett er möjlighet att återställa välfärden. Ny statsminister! Jag kandiderar(ingen kokurrens)