MP och muslimer

MP har återigen blottat sitt oerhörda angrepp på nationen Sverige och vår välfärd med sina sinnessvaga förslag i invandringsfrågan. Jag vill ifrågasätta om partier som förespråkar fri invandring ska ha rätt att ställa upp i årets val till riksdagen Detta gäller också C och V. Sverige är ett land mycket nära sammanbrott och inbördeskrig och med en hotad välfärd. Allt beroende på en fullständigt onödig och överdriven invandring.
Asylrätten ska naturligtvis stoppas och endast arbetskraftsinvandring ska tillåtas i Sverige.
”Svenska” muslimer ska återvandra till muslimska länder!
Det är sannerligen underbart när politiken är enkel och självklar! Alla muslimer som inte vill assimileras men bo i Sverige ska återvandra eftersom den svenska värdegrunden består av DEMOKRATI och MÄNSKLIGA RÄTTIGHETER. Inga muslimska länder är demokratier och inga muslimska länder har skrivit under Deklarationen om mänskliga rättigheter. Islam är inte kompatibelt med Svensk Värdegrund! Muslimer i Sverige har rätt att ljuga om allt om det gynnar Islam. Muslimer i Sverige vill inte, kan inte får inte assimileras, integreras eller inkluderas i Sverige. Det är en invasiv art!
Nu har jag gjort det riktigt lätt för er att komma till beslut och återupprätta den svenska nationen och gett er möjlighet att återställa välfärden. Ny statsminister! Jag kandiderar(ingen kokurrens)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s