Första blogginlägget

Det här är ditt allra första inlägg. Klicka på Redigera-länken om du vill ändra eller ta bort det eller skriv ett nytt inlägg. Om du vill kan du använda det här inlägget till att berätta för dina läsare om varför du startade din blogg och vad du tänker göra med den. Om du behöver hjälp kan du fråga de vänliga personerna på våra supportforum.

11 reaktioner till “Första blogginlägget”

 1. Svenska folk låt oss ta en diskussion om vår DEMOKRATI

  Låt mig citera Timothy Snyder: Om tyranni : ”Att misstro fakta är att misstro friheten. Om ingenting är sant kan ingen kritisera makten : det finns ingen grund för att göra det. Om ingenting är sant är allt bara ett spel. Den fetaste plånboken bekostar de mest bländande strålkastarna”.

  Min analys är att svensk ” demokrati” har beståndsdelarna : en del tyranni, en del oligarki och en del demokrati. Sammansättningen kan diskuteras. Sverige är ett högerextremt samhälle liksom EU och USA och andra länder som sjunkit till halsen i det nyliberala träsket

  Tyranni! Hur kan en politisk mobb importera invandrare fullständigt främmande för svenskt liv under 30 år utan att en enda gång vidtala svenska folket om det är en bra politik kallar jag tyranni. Har man hört talas om folkomröstning.h Svenska politiker har en panisk skräck för folkomröstningar.Lär av Schweiz..Folkomröstningar ska vara beslutande! Men Sverige har ju ett totalitärt förflutet vilket kan vara en delförklaring.

  Oligarky är den politiska form när de rika styr ett samhälle och det är liktydigt med en del av det tillstånd som råder i Sverige idag. Det är bara att se sig om i samhället Ojämlikheten i sin prydno .

  Winston Churchill sa ”Demokrati är den sämsta statsformen, bortsett från alla de andra”. Vi slår oss för bröstet i Sverige som ledande demokrati i världen men analysera verkligheten i Sverige. Eliterna spelar politik med andra eliter under ivrigt berikande av varann. Vi har representativ demokrati sägs det. Vad betyder det? Representativ för vem? Inte representativ för människor över 60. Hälften av riksdag och regering bör bestå av människor över 60. De innehar erfarenhet och kunskap i mängd och som i många fall lämnat karriär och girighet bakom sig och med en vilja att göra något för Sverige och världen Riksdag och regering befolkas idag av av halvfigurer. 30-40 åringar som är halverfarna, halvkunniga , kunskapsresistenta men helkarriärister. Jag har inte röstat på någon av mina ”349 representanter” och inget parti har någon kontakt med verkligheten. Yrkespolitiker och ungdomsförbundsbroilers i pipelinen. Godnatt demokrati!

  Förvalta vår demokrati. Det är huvudet på spiken. Alla partier strävar efter att förvalta Sverige eftersom de inte har några visioner om framtiden. Hur kan man vilja styra utan visioner? Det kallas fördärva Sverige. Sveriges yngsta och därmed dummaste riksdag genom tiderna. Inte bara utan visioner utan också erfarenhet! Gud hjälpe och styrke svenska folket. Någon annan verkar inte kapabel till det!

  Gilla

 2. Förstå hur ett parti MP som är fullständigt okunnigt i migrantfrågan tillåts driva ett vanvettigt förslag att skäggbarn som smitit från militärtjänst och att kämpa för sitt land ska tillåtas gå i gymnasium i Sverige på våra SKATTEBETALARES bekostnad. Ni politiker har inga pengar att slösa med på fullständigt meningslösa miljonsatsningar. Tafsare, våldtäktsgrabbar och haschrökare som aldrig kommer att bidra i Sverige.

  Det här kan inte fortgå och det oerhörda raseri som byggts i Sverige varje dag för dessa och andra förslag från detta och andra partier som förespråkar FRI INVANDRING. Dessa partier ska förbjudas att ställa upp i höstens val eftersom en sådan politik syftar till att förgöra Sverige som nation.

  En dag kommer då ni i domstol ska svara för resultaten av er politik.

  Gilla

 3. Det finns goda vinster för oss alla om det migrationsindustriella komplexet läggs ned och asylrätten avskaffas. Migrationsverket kan läggas ned. Migrationsdomstolar avskaffas, migrationsadvokater kan gå hem. Säkert finns flera goda effekter som vi kan verka för. Fler exempel? Varför ska vi lägga våra skattepengar på invasiva människoarter som helt saknar socialt kapital

  Gilla

 4. Hur kan ett s.k Miljöparti driva ett vansinnesprojekt som höghastighetståg mellan Stockholm, Göteborg och Malmö.

  Slutar Sverige i Stockholm? Ska alla bo i dessa storstadsregioner? Vad händer med landsbygden? Inga järnvägar i övriga Sverige? Enligt FN:s Human Development Index är Sverige på 45:e plats i världen(just nu på 14:e och på väg nedåt. Vore det inte klädsamt med lite ekonomisk återhållsamhet med tanke på Sveriges dystra ekonomiska framtid! 200 miljarder ska? det kosta vilket säkert kommer att bli 400 miljarder innan slöseriet är över.

  Nej storstäderna ska delas i mindre enheter och fördelas över landet. Det är den enda hållbara och demokratiska utvecklingen

  Gilla

 5. Nu är det äntligen dags att ställa grupper mot varann. Intresse mot intresse. Välfärd mot undergång.

  Sjukvård mot migration

  Välfärd mot migration

  Skola mot migration

  Omsorg mot migration

  Nu är det självförsvar.

  Sverige som nation är hotad

  Välfärden är dömd till undergång

  Om inte återvandringen börjar NU kommer Sverige att vara ett u-land senast 2030. enligt FN:s Human Development Index.

  Vi börjar med det mest angelägna : återvandringen av ”barnen” mellan 15-30. Också angeläget att rensa och utvisa i de ”utsatta” områdena.
  Vi struntar i att snällistiska batikhäxor vill knullas av afghan”barn”. De får ta hand om sina behov på plats. Det finns också sälla jaktmarker i Afrika och Mellanöstern!!

  Eftersom muslimer vägrar assimilation/integration ska alla som fortsätter med detta att genast åläggas återvandring

  Gilla

 6. Naket våld är Islams kärna! Ett tunt lager av religiös fernissa dock påstruken med fanatisk indoktrinering sedan unga år och dödshot om man lämnar den pseudoreligiösa sekten. ”Profeten” Muhammed insåg att våld och erövring sväljes lättare med en överdos religion. Så började denna muslimska framgångssaga alternativt framgångsmardröm!

  Visst är det skönt och smågosigt att känna sig snäll, varmhjärtad, öppenhjärtad men med avstängd hjärna ser nu dessa människor med överskurken Reinfeldt i spetsen till att störta nationen Sverige i fördärvet.

  Vill ni fortfarande tillåta Islam i Sverige?

  Islam tillåter inte demokrati och mänskliga rättigheter i något av de 60 muslimska länderna. Detta är Sveriges värdegrund och de som inte delar denna ska ut ur nationen! Islam säger muslimer får inte integreras eller inkluderas( den nya förskönande omskrivningen av PKSVINEN). Flyktingkonventionen säger att flyktingar ska assimileras om de vill stanna men det har inte PKfascisterna lämpligt nog inte hört talas om.

  Islam är en HÄRSKARIDEOLOGI och MÖRDARSEKT

  Gilla

 7. Islam är den i särklass mest intoleranta religionen/politiska rörelsen i världen!

  Karl Popper skriver om Toleransens paradox :

  ”Om vi på ett obegränsat sätt tolererar intoleranta människor,

  om vi inte är beredda att försvara ett tolerant samhälle mot de intolerantas angrepp,

  då kommer de toleranta att gå under, och toleransen med dem.”

  Gilla

 8. Forskaren Tatu Vanhanen har i en artikel delat upp världens länder i två kriterier. En uppdelning mellan etnisk homogenitet och heterogenitet,som mäts i spridningen i grupptillhörighet beträffande etnicitet, religion och språk. Den andra uppdelningen är mellan fred och svåra konflikter. Dessa uppdelningar leder till 4 olika kombinationer:

  o Homogenitet + Fred i 38 länder

  o Homogenitet + Konflikt i 3 länder

  o Heterogenitet + Fred i 12 länder

  o Heterogenitet + Konflikt i 130 länder

  Vi vet ju att de sverigefientliga makthavarna i vårt land älskar mångkultur. Mångkultur är politiskt korrekt(PK) bland olika makthavare och en del förvirrade människor i Sverige som köpt propagandan.Men ingen annanstans i världen.

  Ett antal ledare i Europa med mångårig plågsam erfarenhet av mångkulturens härjningar i deras länder har uttalat sig : Tony Blair(2005) konstaterar att ”de extremistiska minoriteterna har nu penetrerat varje europeisk stad, där de predikar sitt hat mot mot det västerländska samhället och vår livsstil. De spelar på vår tolerans och goda natur och anser att det är vårt beteende som ska ändras. Detta är en katastrof.”

  Spaniens premiärminister Jose Maria Aznar(2006) konstaterar i ett föredrag att den mångkulturella politiken i Europa misslyckats : Jag är emot denna ide’. Den delar våra samhällen och försvagar dem. Multikulturalism skapar varken tolerans eller integration.

  Angela Merkel och David Cameron var vid ett möte 2011 överens om att de istället för mångkulturen ville se en förstärkt samhällsgemenskap, där invandrarna anpassar sig till en nationell tysk respektive brittisk identitet, vars konturer måste bli tydligare..

  2010 vid ett möte med CDU:s ungdomsförbund sade Angela Merkel att den mångkulturella ideologin misslyckats totalt och varnade för ” invandring som drar ner våra sociala system”.

  Skräckexempel på utvecklingen är Berlinstadsdelen Neukölln. Invandringsansvariga berättar i DN om ”klanerna som styr droghandeln, prostitutionen, och spelhallarna, paschorna som vägrar sina fruar lämna hemmet, om moske’erna , där hatpredikanterna öser galla över västerlandet.

  David Cameron ville 2011 begränsa invandringen till sitt land till några tiotusental från drygt 200000/år. Immigrationen av outbildade personer utanför EU och den inomeuropeiska invandringen från Bulgarien och Rumänien måste stoppas.

  Frankrikes förre president Nikolas Sarkozy har också konstaterat att mångkulturen är ett misslyckande.

  Mångkultur är välfärdens död. Hur ska dessa makthavande sverigefiender straffas. Förslag? Ska ställas inför rätta för landsförräderi är mitt förslag. De har fattat men fortsätter så de kan inte hävda vansinne

  Den svenska kulturen förtrycks på grund av att den svenska kulturens sekularism inte passar i det mångkulturella ramverket. Det mångkulturella samhället är inte ett tolerant samhälle. Det är inte heller ett samhälle för många kulturer. Utan det mångkulturella samhället är ett samhälle där vissa kulturer breder ut sig på andra kulturers bekostnad. Islamkritiken som är en del av den iranska kulturen och religionskritiken som är en del av den västerländska kulturen tystas ner så vissa andra kulturer ska kunna befinna sig i en statisk form, som egentligen är omöjlig, eftersom alla kulturer ständigt förändras.

  t ex visas förståelse för afro-svenskar för deras kritik av slaveriet men man visar ingen förståelse för exiliranier vars land har blivit koloniserat av islam. Mångkulturen är inte rättvis. Det mångkulturella samhället förtrycker.

  Självklart förändras islam när muslimer flyttar till Sverige. Precis som alla religioner förändras när dess utövare flyttar till ett annat land. Men den mångkulturella ideologin ser inte kulturens dynamik utan förenklar kulturen till att vara ett statiskt fenomen som ska bevaras till varje pris. Den som har störst muskler får bevara sin kultur i det mångkulturella samhället medan alla andra stigmatiseras genom att stämplas som ”islamofober” eller ”rasister”.

  Det mångkulturella samhället motverkar integration i det svenska samhället genom att varje integrerad invandrare som väljer att bli en del av Sverige och tar till sig den svenska kulturen förvandlas till en ”Onkel Tom”. Hatet mot Sverige är därmed en integrerad del av det mångkulturella samhället. Man ska hålla sig till sin egen kultur och ta avstånd från den svenska kulturen. Konsekvenserna av detta ser v i invandrartäta för orter där symboler för det svenska samhället, som kommunala skolor och bibliotek, bränns ner eller utsätts för sabotage.

  För varje dag som går får det mångkulturella samhället fler och fler förlorare eftersom fler och fler invandrare vill bli en del av det svenska samhället. Mångkulturalism är ingen sanning. Det är en ideologi, med ursprung i akademiska kretsar, som man kan stödja eller förkasta. Det är dags att tala om vad mångkulturalism har inneburit för det här landet istället för att sprida falska påståenden om att alla vinner i ett mångkulturellt samhälle.

  Gilla

 9. Åter har de intellektuellt, moraliskt, kulturellt, historiskt obevandrade(SSU) kommit loss med en fullständigt sanslös kravlista till en lokal S-konferens. Den listan visar med all önskvärd tydlighet att de vill leva upp till partiets slogan NU RIVER VI SVERIGE! Med en omvärldskunskap som verkar vara lika med 0 och en framtidsvision som är lika lite existerande blir min fråga: Varför lägger man inte ned dessa ungdomsorganisationer som mest bidrar till förvirring. Om framtidens samhälle ska se ut som ni propagerar för så tycker jag innerligt synd om er. Inget välfärdssamhälle kan existera. Motsättningarna blir sannolikt till inbördeskrig. I det samhället finns ingen jämställdhet utan mera könskrig och kvinnorna kommer att förlora positioner. För det som avgör återigen blir fysisk styrka och hänsynslöshet. Våldtäkter blir en självklarhet osv

  Den realistiska kravlistan ska vara:

  1 Inga uppehållstillstånd ska vara permanenta utan kort tidsbegränsade eftersom alla ska skickas tillbaka.

  2 Ingen anhöriginvandring tillåts. Om några kommer in i landet ska försörjningskravet sättas mycket högt. De ska skickas tillbaka.

  3 ID-tvånget permanentas. Ingen ska släppas in.

  4 Medicinsk åldersbestämning ska göras effektivare. För de som kommer till Sverige utan papper ska ett särskilt läger upprättas i lämpligt land dit de skickas omedelbart tills de kommer på hur gamla de är och från vilket land de kommer.

  5 Möjligheten till anhöriginvandring ska uteslutas.

  6 Övriga skyddsbehövande är ett förlegat begrepp och ska omprövas.

  7 synnerligen ömmande omständigheter ska behandlas ytterligt restriktivt och i normalfallet avslås

  8 transportöransvaret ska stärkas och utvidgas. Människor på flykt anvisas plats i lämpligt flyktingläger utanför Europa.

  Dessa punkter ska diskuteras i riksdagen samtidigt med ett avskaffande av den automatisk asylrätten.

  DET ÄR I HÖGSTA GRAD EN MÄNSKLIG RÄTTIGHET ATT HA ETT FUNGERANDE FÄDERNESLAND MED VÄLFÄRD FÖR DE MÄNNISKOR SOM BYGGT UPP DET OCH INTE BEHÖVA TAMPAS MED EN SAMLING SNÄLLISTER SOM INTE HAR EN ANING OM VAD DE TALAR OM. FATTA!

  Gilla

 10. En sanningskommission om invandringen i Sverige

  Svenska folket kräver ännu inte,svenska folket borde kräva och om inte alltför lång tid kommer svenska folket att kräva!

  Varför kräver inte svenska folket? Jag tror inte allvaret i situationen gått upp för svenska folket ännu.

  Våra s.k folkvalda politiker är på intet sätt kapabla att handskas med problemet. De är ett mycket farligt läge för den svenska nationen och dess folk.

  Vad är då kravet? EN SANNINGSKOMMISSION OM INVANDRINGEN I SVERIGE.

  Denna kommission ska arbeta så brett som möjligt och göra en fullständig genomgång och analys av de senaste 20 årens invandring. Gå igenom grupp för grupp, individ för individ. Deras position i samhället ifråga om utbildning, arbete etc . Samhällets olika åtgärder och vad dessa haft för effekter för invandrare, samhälle och urinvånare. Kostnader måste redovisas på alla plan. Statistik ska tas fram för en fullständig genomgång. Löst tyckande och politikerretorik ska undvikas och ersättas av vetenskap och beprövad erfarenhet. VAR ÄR KONSEKVENSANALYSEN?

  Nu förstår jag äntligen Reinfeldts politiska testamente i Öppna era hjärtan talet. Ett sådant budskap hade inte många väntat från det hållet. Han vet ju att 100000 flyktingar och sedan deras anhöriga, kanske en halv miljon nysvenskar som slutgiltigt kommer att krossa det svenska välfärdssystemet dessutom enligt Migrationsverkets prognos för de kommande 5 åren blir det minst 70000 nya/år och med anhöriga minst en miljon. Det mina vänner är exakt vad han syftar till. En högerextremist som lyckats att med sina alliansbröder och systrar slå mörkblå dunster i svenska folkets ögon. Ett nyliberalt pack som med skattesänkningar och andra ”reformer” lyckats segregera itu svenska samhället på ett effektivt sätt samt totalt lyckats passivisera ”oppositionen” som lydigt gått med på slakten av välfärden och dess institutioner för att erövra”makten”. Man vill öppna upp för den råaste kapitalism enligt amerikansk modell där alla ska ta ansvar för sina egna liv och välja vad man lägger sina pengar och inte belastas av välfärdsskatter. Massarbetslöshet eller lågbetalda jobb och matkuponger till de sämst lottade blir resultatet. Skickligt jobbat, Fredrik!

  Vi måste ha en hållbar migrationspolitik byggd på vetenskap och beprövad erfarenhet och det som sker nu är INTE hållbart!!

  Sverige är ett bubbelland. En välfärdsbubbla, en bostadsbubbla, en trygghetsbubbla. Bubblor är något artificiellt och tillfälligt. Svenskar verkar inte ha klart för sig hur oerhört skilda vi är från stora delar av världen. Vår syn på världen är med förlov sagt oerhört naiv. I stort sett hela världen består av ett kaos av korruption. Länder som flesta flyktingar kommer från är invånarna genomkorrumperade. Hela deras tänkande och beteende är baserat på korruption. Lura, bedra, ljuga, utnyttja andra människor, myndigheter, staten. Familjen räknas men inga andra.

  Vi godtrogna svenskar ska konfronteras med de som kommer ifrån en oerhört brutal värld där inga skyddsnät finns och alla medel är tillåtna för överlevnad. Dessa människor har ingen aning om eller någon förståelse för det samhälle, den samhällssyn och människosyn vi byggt under generationer. För de är vi nyttiga idioter som kan utnyttjas ohejdat. Den jämlikhet och tillit mellan människor som fortfarande finns i Sverige trots politiska försök att förstöra det har dessa invandrare ingen aning om och inget intresse av. Konflikterna, som kommer att uppstå när bubblorna brister och svenskarna ser allt omkring dem förlora i värde och det de trodde var osannolikt plötsligt är sannolikt och händer, kan utvecklas till ett allas krig mot alla. Eller kanske mer sannolikt att man vänder sig mot invandrarna och kör ut allt främmande.

  Varje del av våra välfärdssystem är på bristningsgränsen redan NU så med ytterligare tryck brakar det ihop! SOCIALTJÄNSTEN är ett ormbo där anställda bekänner att de måste begå lagbrott varje dag för att få verksamheten att flyta. Socialsekreterare flyr och nya har ingen erfarenhet och ingen att fråga. SKOLAN är en katastrof redan NU. Domstolsväsendet går på knäna. Sjukvården saknar det mesta utom köer. Det mest alarmerande för en lösning år en regering och en riksdag som lider av en mycket hög inkompetensnivå sannolikt den sämsta samling som någonsin setts i Sverige. Totalt impotenta att lösa Sveriges problem. En del av detta är att man ägnat sig åt en fascistisk åldersdiskriminering. Det finns knappt någon över 60 år i riksdagen och 30% av Sveriges befolkning är över 60. Tala om representation!! Man har gjort sig urarva av kunskap, erfarenhet, kringsyn, beslutskompetens.

  När sanningskommissionen kommit med sitt slutbetänkande är det tid att formulera den fråga som ska underställas svenska folket för avgörande eftersom eliten visar en total impotens att besluta i de för Sverige avgörande framtidsfrågorna.

  Situationen med flyktingsmugglingen bör lösas med att förstöra båtarna och avliva flyktingsmugglare direkt. De är samtliga hänsynslösa mördare! Skicka ut information om vad som ska hända och att alla som håller på med flyktingsmuggling riskerar livet!

  EU ska verka för uppbyggnad av flyktingstäder i lämpliga länder som delar språk, kultur och syn på livet. De ska innehålla skolor, sjukvård och möjligheter till att bygga verksamheter av olika slag. EU och dess medlemsländer betalar tusentals miljarder varje år för flyktingomhändertagande så pengar finns men genom att inte ha en hållbar migrationspolitik bäddar vi för framtida motsättningar som slutar med inbördeskrig. EU har inget flyktingproblem! Ansvaret står att söka på annat håll

  Om det är något land som har ansvar för flyktingmottagning så är det USA som genom sitt anfallskrig mot IRAK destabiliserade hela regionen vilket vi ser resultatet av nu. Storbrittanien är också medskyldigt genom sin inblandning i Irakkriget och ska ta ansvar för flyktingsituationen. . Krigföring genom ombud ger ansvar också för Syrien och Libyen Ett alternativt förslag till lösning är en flygbro med alla flyktingar till USA, den ledande skurkstaten i världen. Ryssland är höggradigt ansvarigt för situationen i Syrien med sin blockering i FN:s säkerhetsråd. Om FN kunnat gripa in hade Syriens situation varit annorlunda. Varför tar inte Ryssland emot sina syriska vänner?

  Har de rika oljeländerna inget ansvar för sina trosfränder?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s